Apr 17, 2012

OH YES, 

I'M FCKN BORED 

AND 

DESPERATELY 

NEED 

A HOLIDAY.

but still enjoy the daily routine with my mates and myboy :)





xoxo,
tannya, i need someone to runaway with me, from the daily routine, but i know it won't happen.

Apr 6, 2012

in the middle of hectic weeks, happy birthday to you my best partner in crime & gonna share some stories.

well, hello!
finally can reach my blog again, tee-hee! :D
eventho almost everyday i spent my times w/laptop&internet connection, but still... cant reach this blog. i cant 9gag-ing too -_- super hectic? yeaa, sort of. :D


march 25th as always's Regy's day. some of my friends said 'kayanya baru kemaren lo mau ngasih kejutan deh?' yeaa, i striked again! meskipun gue gatau apakah ini kejutannya udah ketauan sama dia atau belum, yang penting jalan terus :P
so, we went to his home. cause his birthday's on Sunday, so i decided to striked it at his home. anyway, thanks to @dyahbokiil @kekethut @kim_bnz and the boysssss @anggatriyadong @ekoariefw @fahmishiddiq <3 also, to Regy's mom and sister, and his father, too, cause of the noise -____-


urfff finally meet up w/my lovelove @axlaa @ninidue <3 these two girls are my best friends since elementary school <3


and i attended a workshop about robotic, for free! in my campus harusnya bayar, the robots super awesoooooooooooooome and super expensive hahaha!


 

p.s: @bigmagz's comeback again!

p.s.s: there are two photos that showed how red my eye was. itu sebelum pergi ke dufan kemaren-kemaren, gara-gara gatel terus gue kucek-kucek, eh jadinya malah bengkak dan merah banget :( begitu disentuh sedikit mata rasanya kaya mau keluar :( jadi langsung setiap 2 jam, kebangun kasih obat tetes mata biasa & seharian ke dufan pake sunglasses. -_-

p.s.s: @getyourhysteria <- ini onlineshop yang agak megecewakan karena gue pesen arttm baller dan dapetnya udah rusak, begitu gue komplain katanya akan dikirim yang baru, tapi hampir sebulan ngga ada kiriman balik dan gue kecewa -__-




xoxo,
tannya, wish me luck! :)